Voordelen van in de stad wonen

In de stad wonen is voor velen niet aantrekkelijk. Druk, kleine ruimtes.. Wij willen jullie laten zien dat die vooroordelen zeker niet (altijd) waar zijn. Daarom laten wij je in dit blog alle voordelen van in de stad wonen zien! 

Alles binnen handbereik

Doordat je in de stad woont, heb je alles al snel binnen handbereik. Supermarkten genoeg en kappers en winkels in overvloed. Alles wat je direct nodig hebt, is er. Geen lange ritten meer in de auto, maar gewoon lopend of met de fiets je boodschappen halen.

En wil je een keer uit eten? Dan loop je je straat uit en ben je er al (bijna). In vergelijking tot een half uur in de auto zitten om naar een restaurant te gaan.. In de stad wonen is een stuk gezelliger!

Geen auto? Geen probleem!

In de stad is het vaak wat lastiger om je auto te parkeren. Daarom zijn er veel mensen die geen auto hebben. Ze pakken vaak de fiets of het ov. Het is een stuk goedkoper en is vaak nog veel makkelijker in de stad. Een goedkope scooter is bijvoorbeeld ook een perfecte oplossing voor als je woont in de stad.

Een kleine ruimte heeft ook voordelen

In de stad wonen betekent dat je in moet leveren op woonruimte. Maar dat hoeft niet altijd een nadeel te zijn! Door kleinere ruimtes kan je minder meubels kwijt. Maar de meubels en accessoires die je hebt, ga je meer waarderen. Je maakt het al snel lekker knus en gezellig. In tegenstelling tot een grote ruimte waar het vaak lastig is om de ruimte knus te laten aanvoelen. En met schoonmaken ben je direct een stuk minder tijd kwijt. Een extra voordeel!

in de stad wonen